Copyright © 2015 www.kuchnie.lublin.pl | Projekt i realizacja Wynajem i dzierżawa domen

Interia

Ciasto szpinakowe cudnie zielone
Interia
Świeże listki szpinaku zmiksować, a szpinak mrożony rozmrozić i odcisnąć wodę, która wyciekła podczas rozmrażania. Odmierzyć szklankę, dodać do zmieszanych składników sypkich, dolać składniki płynne i zamieszać. Wlać do tortownicy (o średnicy 18-20 ...



Interia

Klasyczne ciastka owsiane
Interia
Z ciasta formuj kulki większe od orzecha włoskiego. Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Układaj na nim kulki, spłaszczaj je łyżką na grubość centymetra. 3. Piecz je 25 minut w temp. 180° C. Wyjmij, wystudź. Ciastka po dokładnym wystudzeniu przechowuj ...



SE.pl

Piekielny hotel, odcinek 3. zapis relacji NA ŻYWO na Se.pl. Rozenek ...
SE.pl
Przed nami Piekielny Hotel, odcinek 3 na żywo relacja na Se.pl od godziny 18.00. Przed nami kolejna hotelowa rewolucja! Czy prowadzącej uda się zmienić Hotel Granadę w Ostrowie Wielkopolskim? Bądźcie z nami w czasie relacji na żywo 3. odcinka show ...

and more »


Głos Wielkopolski

Wielkanoc według Zosi Cudny z bloga Make Cookier Easier [PRZEPISY]
Głos Wielkopolski
Każde danie Zosia ilustruje własnymi zdjęciami, które jeszcze raz dowodzą, że nie trzeba się bać kuchni i gotowania. Eksperymentując w ... z wodą i smarujemy ciasto. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku (opcja: góra-dół) w 180 stopniach przez 60 minut.

and more »


naTemat

Robiła w rapie, dziś robi wrapy. Dorota Lizun zrezygnowała z pasji i osiągnęła ...
naTemat
Robiła w rapie, dziś robi wrapy. Dorota Lizun zrezygnowała z pasji i osiągnęła sukces w biznesie • Fot: Dorota Lizun. W 2003 roku Dorota Lizun była u progu wielkiej kariery. Jej zespół "Paresłów" otrzymał wówczas nominację do Fryderyka i wydawało się, ...



Gazeta Olsztyńska

Przepisy kulinarne nie tylko od święta
Gazeta Olsztyńska
Swój przepis na żur lidzbarski zdradził nam szef kuchni restauracji Hotelu Krasicki Krzysztof Mazurek. Szef kuchni restauracji Starówka Mariusz Grycko proponuje swojego królika w śmietanie, a szefowa baru „Smak” Irena Buczyńska kaczkę faszerowaną ...



Gazeta Wyborcza

Pięć wypróbowanych przepisów kuchni francuskiej
Gazeta Wyborcza
Cebulę i korpus wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. C i opiekamy, aż będą silnie zrumienione. Przekładamy do dużego garnka razem z obraną włoszczyzną, liśćmi laurowymi, tymiankiem i zielem angielskim. Zalewamy zimną wodą w znacznej ...



Gazeta Wyborcza

Sława i chwała 54. Pułku Piechoty
Gazeta Wyborcza
Za oddziałami unionistów ciągnęły więc tłumy zbiegów, których przydzielano do pracy w kuchni, wykorzystywano jako woźniców, kopaczy rowów, pielęgniarzy, posłańców, ale nie pozwalano im walczyć. Wciąż też niejasny był ich status prawny, więc niektórzy ...



Dziennik Bałtycki

Jak rodzina z Otomina wyszła cało z ,,Piekielnego hotelu" [ZDJĘCIA]
Dziennik Bałtycki
Zastrzeżeń nie było - menu sporządzone przez szefa kuchni, Grzegorza Fularczyka (mającego za sobą m.in. doświadczenie kierowania kuchnią w sopockim hotelu Sheraton) zachwyciło gości z Warszawy, a Małgorzata Rozenek wręcz stwierdziła, że to ...



naTemat

Dr Irena Eris: "Moja firma ma być przykładem, którym Polska się szczyci"
naTemat
Wszystko co o niej mówią, to prawda. Pierwsza dama polskiego biznesu, przedsiębiorcza Polka, nasza marka narodowa. Zawsze, kiedy w rozmowie padało jej nazwisko, koledzy z branży kiwali z uznaniem głową. - To bardzo mądra kobieta - mówili.


Google News